Wat kun je verwachten
van de website?

Onze websites vullen wij samen met jouw in, deze website is zelf te beheren, gebruiksvriendelijk en potentiƫle klanten kunnen jouw online makkelijk vinden.

Avobrands website

Wij leveren een eigen ontworpen WordPress website aan. Deze website werkt zowel op de mobiel als op de computer. Deze is zelf beheerbaar. Geen zorgen als jij hier nog niets van afweet, wij leveren dit pakket af inclusief een handleiding zodat jij je eigen website met gemak kunt beheren. Daarnaast zorgen wij voor de registratie van de domeinnaam en hosting mocht je deze nog niet hebben. De Website zal natuurlijk aangeleverd worden in de nieuwe huisstijl van jouw onderneming. 

Website Avobrands

Klik hier voor een voorbeeld van jouw website.

Responsive

Jouw website is responsive gebouwd. Dit wil zeggen dat de website goed leesbaar is op verschillende toestellen. 

Zelf beheerbaar

De website kun je zelf beheren. Je krijgt van ons een wordpress handleiding waar alles in staat over het aanpassen van elementen op jouw website.

SEO Vriendelijk

De website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Dat wil zeggen dat potentiĆ«le bezoekers jouw website kunnen vinden via google. 

Persoonlijk mailadres

Wij zorgen ervoor dat jij je eigen email adres krijgt. naam@naambedrijf.nl

Onderhoud / Hosting

Het is belangrijk om de site te beveiligen tegen indringers, daarom zorgen wij ook voor de onderhoud en updates van de website. Voor de webhosting en de onderhoudt betaal je jaarlijks een bedrag.

Website uitbreiden

Jouw wensen zullen naar verloop van tijd veranderen, het is daarom ook mogelijk om de website uit te breiden met nieuwe onderdelen. Dit kan en mag van alles zijn, neem hiervoor dan ook contact met ons op.