Hier leggen wij stap voor stap uit wat werken met ons betekend.

Aan de hand van onze huisstijl laten we zien hoe wij een professionele identiteit maken voor elke onderneming of organisatie.

1.0

Aanvragen

Wij sturen na de aanvraag een formulier naar jou toe. Wij zijn namelijk benieuwd wie jij bent en hoe jij gezien wil worden. Met deze informatie geven wij invulling aan de huisstijl en het logo. Vul dit formulier dus zo goed mogelijk in.

2.0

Design proces

Vanuit het aanvraagformulier werken wij een concept uit. In dit proces zal er contact zijn met jou om er voor te zorgen dat er een concept ontstaan waar jij akkoord mee bent. Tijdens deze ronde heb je de mogelijkheid om twee keer feedback te kunnen geven.

2.1

Uitwerking

In deze stap werken wij alles tot op de puntjes uit. De communicatie naar jou toe blijft belangrijk voor ons, omdat wij jouw identiteit willen verwerken in het uiteindelijke product. Ook zal er een huisstijlhandboek worden gemaakt, hierin vind je alle informatie over de huisstijl. Dit zorgt ervoor dat de huisstijl op een correcte manier wordt uitgevoerd. Ook maken wij jouw site gereed voor gebruik. Dit blijft immers een belangrijk communicatiemiddel! Avobrands Brand Guidlines

Avobrands case
3.0

Oplevering

Wanneer alles is uitgewerkt en goedgekeurd, zullen wij beginnen met de oplevering. Dit wil zeggen dat je alle bestanden + communicatiemiddelen van ons krijgt via de mail. Daarnaast zal de website live gaan en worden de visitekaartjes naar je opgestuurd.

3.1

Nazorg

Dit is een optionele stap. Dit hangt sterk af van jouw wensen. In onze standaard pakketten hebben wij bepaalde producten, maar misschien wil jij wel meer! Denk hierbij aan andere soorten drukwerk of misschien wel een complete campagne om herkenbaar te worden. Dit is allemaal bespreekbaar en jouw persoonlijke ontwerper zal in contact met jou blijven.